BLOMDAHL LÄVISTYKSET

BLOMDAHL LÄVISTYKSET

Blomdahl Medical on tunnettu turvallisista korvien rei’itysinstrumenteista, rei’ityskoruista ja klassisista sekä ihoystävällisistä korvakoruista. Blomdahl asettaa lääketieteelliset näkökohdat etusijalle, korut on kehitetty yhteistyössä ihoasiantuntijoiden kanssa. Koruja valmistetaan useita kokoja, värejä ja eri materiaaleista – voit valita sinulle parhaiten soveltuvat. Blomdahl-korut suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsissa. Blomdahl kontrolloi ja dokumentoi koko tuotantoketjun, jotta he voivat taata korujensa olevan ihoystävällisiä. Sinä olet ensimmäinen, joka koskettaa uutta Blomdahl-koruasi. Se toimitetaan Clean Pack-pakkauksessa, jossa koru säilyy hygieenisenä avaamiseen asti. Etiketti toimii sinettinä.

KORVIEN REI’ITTÄMINEN BLOMDAHL MEDICAL EAR PIERCING-MENETELMÄLLÄ

Reiän paikka merkitään, puhdistetaan ja laite kohdistetaan ja laukaistaan. Rei’itys tapahtuu valitsemallasi ensikorvakorulla. Korvakoru ja lukko ovat valmiiksi asetettuina steriiliin kasettiin.

Asiakkaan tulee käyttää rei’ityskorvakorua reiän koko parantumisajan, eli noin kuusi viikkoa, muuten infektioiden ja allergisten reaktioiden riski kasvaa. Tämän vuoksi on tärkeää, että korvakorut sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä. Jokaisessa Blomdahl Medicalin kasetissa on korvakorut, jotka on tarkoitettu ainoastaan rei’ityskorvakoruiksi ja käytettäväksi reiän parantumiseen saakka. Kaikki korvakorut on suunniteltu siten, että ne ovat mahdollisimman miellyttäviä käyttää.

YKSITYISKOHDAT NÄKYVÄT MUTTA EIVÄT TUNNU

Olemme panostaneet yksityiskohtiin tehdäksemme korvakoruista niin miellyttäviä, kuin mahdollista, jotta reikä paranisi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän vuoksi korut ovat pieniä ja kevyitä. Korvakorun alapuoli on pyöristetty, jotta juuri tehtyyn reikään pääsee ilmaa. Hienostuneet ja hillityt istutukset tuovat kristallit loistavasti esiin. Lisäksi pinnat kiillotetaan erittäin huolellisesti kuudessa eri vaiheessa, jotta se olisi mahdollisimman tasainen. Korvakorun kärjen suojaaminen on pieni yksityiskohta, jolla on kuitenkin suuri merkitys. Suojauksen ansiosta korvakoru ei ärsytä herkkää ihoa korvan takana. Paksumpia korvannipukoita varten olemme kehittäneet erikoispitkän rei’ityskorvakorun, jota kutsumme nimellä Long Length.

KORUJEN MATERIAALIT

lääketieteellinen muovi
titaani
kullattu titaani, jolloin vain korun näkyvä osa on kullattu
tavalliset kullatut rei´ityskorut, jotka on kokonaan kullattu

KOTIHOITO

Korvien rei´ityskorvakoruja käytetään 4-6 viikkoa rei´ityksen jälkeen
Koskettelethan korviasi vain puhtain käsin
Rei´ityskorvakoruja ei sa poistaa puhdistuksen ajaksi
Ollessasi suihkussa voit samalla pestä korvalehdet saippualla ja juoksevalla vedellä, huuhtele huolellisesti ja kuivaa hyvin. Voit myös saippuan ja veden asemasta käyttää desinfiointainetta, joka ei kirvele, muista pyyhkäistä aineella sekä korvalehden edestä että – takaa
Kun tuore reikä on parantunut, vaihdetaan korviin tavalliset ohuella tapilla olevat korvakorut. Suosittelemme käytettäväksi Caring Earrings titaani / kullattuja titaani korvakoruja
Rei´ityskorvakorvakoruja ei tule käyttää ollenkaan paranemisjakson jälkeen. Jos laitat rei´ityskorun takaisin muutaman viikon jälkeen, kun olet jo käyttänyt normaalia ohuella tapilla olevaa korvakorua, saattaa rei´ityskoru repiä reiän uudelleen rikki.

Blomdahl korukuvasto PDF