Hoidot


Hoidot perustuvat jokaisen asiakkaan toiveisiin ja ongelmien hoitamiseen; on kyse sitten jalkapohjien känsistä, acne-ihon ongelmista tai juonnehoidoista kasvoissa. Toimenkuvaani kuuluu myös maskeeraus ja muu make-up, kuten esimerkiksi hillityt morsiusmeikit. Erikoisosaamiseeni kuuluu myös permanent make-up.
Jalkojenhoidossa ongelma alueena ovat yleisesti varpaankynnet, joita hoidan koneellisesti jalkojen hiontakoneella.
Hoitolastani voi myös tilata rentouttavia niskan ja pään alueen hierontoja, kuin myös lihaksia ja lymfa-alueita aktivoivaa hoitoa.
Kaikkiin hoitoihin voi yhdistellä saman aikaisesti minkä tahansa muun hoidon, joista voidaan räätälöidä sopiva kokonaisuus juuri Sinulle!


3D WRINKLE BEAUTY -KASVOHOITO

Ehkäisee lihas-supistuksia ja näistä aiheutuvia juonteita, sekä olemassa olevien juonteiden täyttö. Inspiraatioina 3D WRINKLE BEAUTY -kasvohoitoon on hoidot, joita käytetään ryppyjen tasoittamiseen, liftaukseen ja uudelleen muokkauseen.

LHE VALOIMPULSSIHOIDOT

LHE:n patentoitu laajaspektrinen valo ja sisäinen suodatusjärjestelmä mahdollistavat lämmön tarkan kohdistamisen ja optimoitu impulssin kesto synnyttää matalamman ja turvallisemman valovuon.

blomdahl_logo_500

BLOMDAHL LÄVISTYKSET

Blomdahl Medical on tunnettu turvallisista korvien rei’itysinstrumenteista, rei’ityskoruista ja klassisista sekä ihoystävällisistä korvakoruista.

SUN VISION SOLARIUM

Solariumissa rusketut turvallisemmin kuin luonnonauringossa, koska säteilyn määrä sekä aika on ennakoitavissa. Aloita aina maltillisesti noudattaen ihotyyppisi mukaisia aikarajoituksia ja suojaa aina silmiäsi.