LHE VALOIMPULSSIHOIDOT

LHE VALOIMPULSSIHOIDOT

Valon ja Lämmön luonnollista tasapainoa

– eroon häiritsevistä ihokarvoista!
– aknehoidot

VALOIMPULSSIHOIDOLLA EROON HÄIRITSEVISTÄ IHOKARVOISTA

LHE:n patentoitu laajaspektrinen valo ja sisäinen suodatusjärjestelmä mahdollistavat lämmön tarkan kohdistamisen ja optimoitu impulssin kesto synnyttää matalamman ja turvallisemman valovuon. LHE kohdistuu lämpönä suoraan karvatupessa olevaan väriaineeseen, melaniiniin. Valon synnyttämä lämpö ohjautuu karvatuppeen, joka johtaa sen ihokarvan juureen. Käyttäen lämpöä oikealla tavalla hyväksi LHE -laitteen tehokas fototerminen menetelmä kohottaa hellävaraisesti karvatupen lämpötilaa koaguloitumispisteeseen asti, jolloin karvatuppi sekä juuri tuhoutuvat tehokkaasti ja turvallisesti ympäröiviä kudoksia vahingoittamatta.

Valoimpulssihoito soveltuu häiritsevien ihokarvojen poistoon sekä kasvoilta että vartalolta. Valoimpulssihoito sopii myös vaaleiden ihokarvojen poistoon. Hoito on aina sarjahoitoa, koska se vaikuttaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. Ennen hoitoa ei saa ottaa aurinkoa noin 4 viikkoon, eikä karvoja saa poistaa vahalla 3 viikkoon. Tätä ohjetta tulee myös noudattaa valoimpulssihoidon jälkeen. Hoitosarja on noin 4 – 10 kertaan, riippuen karvan kasvusta. Hoitojen väli n. 2 viikosta – kuukauteen.

AKNE JA ROSACEA, ELI RUUSUFINNI

LHE käyttää aknehoidoissa peräkkäisiä kohdistettuja valo- ja lämpöimpulsseja. Kohdistettu impulssi on huomattavasti tehokkaampi kuin jatkuva valo, jota käytetään perinteisissä valoterapiamenetelmissä. Aknehoidoissa tulehtuneisuus vähenee ja iho rauhoittuu. Hoitokertoja tarvitaan kahdeksan, kaksi kertaa viikossa.

KOTIHOITO-OHJEET HOITOJEN JÄLKEEN

Samana päivänä ei tulisi saunoa eikä hikoilla voimakkaasti. Ihoa ei myöskään saa käsitellä kovakouraisesti tai voimakkailla tuotteilla. Kuorinta-ainetta voit käyttää muutaman päivän kuluttua hoidosta. Ihon suojaaminen ja kosteuttaminen on erittäin tärkeää. Käytä ihollesi sopivaa kosteusvoidetta, kosteuttavia naamioita ja muista suojata iho auringolta (suojakerroin 15 – 20).

MILLOIN HOITOA EI VOI TEHDÄ?

Hoitoa ei voida tehdä mm. seuraavissa tapauksissa: jos olet ottanut aurinkoa neljän viikon aikana, sinulla on sydämentahdistin, epilepsia, syöpä, olet raskaana tai olet käyttänyt tai käytät lääkkeitä, jotka herkistävät valolle. Jos terveydentilassasi on muita muutoksia, kysy lääkäriltäsi tai hoitolasta lisää.