ZFill TÄYTEAINEHOIDOT

ZFill TÄYTEAINEHOIDOT

MILLAISIA HOITOJA ZFill -VALMISTEILLA VOIDAAN TEHDÄ?

ZFill -tuotesarja soveltuu ihon yleisilmeen kohentamiseen, sekä syvien juonteiden hoitoon, ihon volyymin ja täyteläisyyden lisäämiseeen sekä huulien muotoiluun:
– Ihossa olevan hyaluronihapon määrän elvyttämiseen sekä täydentämiseen
– Ihon kimmoisuuden lisäämiseen
– Iän myötä menetetyn volyymin ja täyteläisyyden lisäämiseen
– Hentojen, keskisyvien ja syvien juonteiden hoitoon, sekä kulmien välisiin pystyuurteisiin ja nasolabiaalijuonteisiin.
– Huulien muotoiluun

MILLOIN VAIKUTUS ON HAVAITTAVISSA?

Tulokset ovat havaittavissa heti hoidon jälkeen, ja ne täydentyvät vielä seuraavien viikkojen aikana, kun kollageenin muodostuminen aktivoituu.

KUINKA KAUAN VAIKUTUS KESTÄÄ?

Innovatiivisen ZFill -teknologian ansiosta hoitotulokset kestävät jopa 18 kuukautta. Erityisen koostumuksensa ansiosta ZFill repair tarjoaa erityisen pitkäkestoisen vaikutuksen. ZFill refresh -valmistetta voidaan käyttää aina tarvittaessa virkistämään kasvojesi ulkonäköä.

KUINKA KAUAN HOITO KESTÄÄ?

Hoidon kesto riippuu hoidettavasta alueesta, vaihdellen 15 minuutista 30 minuuttiin.

MITÄ HOIDON AIKANA TAPAHTUU?

ZFill -asiantuntijasi injektoi hyvin ohuella neulalla ZFill -valmistetta suoraan ihosi alle. Hoidettavasta alueesta riippuen, valmistetta injektoidaan joko aivan ihon pinnan tuntumaan tai ihon syvempiin kerroksiin.

ONKO HOITO KIVULIAS?

ZFill sisältää erityistä geeliainesta, joka vähentää asiakkaan tuntemaa kipua. Hoidon yhteydessä voidaan myös käyttää pintapuudutusainetta tai viilentävää geeliä.

MITÄ MINUN TULEE HUOMIOIDA HOIDON JÄLKEEN?

Voit palata normaaliin päivärutiiniisi heti hoidon jälkeen, mutta seuraavina 10 päivänä tulee välttää auringonottoa, solariumia, saunomista sekä laser -ja valoimpulssihoitoja.

VOIKO HOIDOSTA AIHEUTUA SIVUVAIKUTUKSIA?

Allergiset reaktiot ovat vähentyneet huomattavasti ZFill-valmisteiden erityisen koostumuksen ansiosta. Joillakin asiakkaille voi ilmetä lievää punoitusta tai turvotusta, mutta nämä yleensä häviävät nopeasti. Punoitus voi olla myös osoitus uuden kollageenin muodostumisesta.